Voorjaars-workshop Glas in lood Groningen

Gepubliceerd op: 1 maart 2019 om 15:09 uur

Zondag 14 april 2019

Dit jaar organiseren we weer de Voorjaars-Workshop. Vorig jaar was er vanwege de verhuizing geen ruimte voor. Dit jaar pakken we ‘deze traditie’ weer op.

Het wordt vast weer een mooie, gezellige dag waarop jij prachtige Voorjaars-werkstukken kan maken. Er kan naast Tiffany of lood ook gewerkt worden in de Glasfusing-techniek !

 

Je kunt kiezen uit twee mogelijkheden:

• Workshop voor een halve dag – van 14 tot 17 uur. Kosten: € 37,50

• Workshop voor een hele dag – van 10 tot 17 uur. Kosten € 75,= (incl lunch)

• Cursisten krijgen korting !

Koffie, thee en veel lekkers is aanwezig.

 

Het ‘Voorjaar’ is uiteraard het thema. Er zijn veel voorbeelden-ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Misschien heb je zelf een idee voor een werkstuk. Meldt dit dan wel vooraf.

Kies je voor een hele dag dan heb je meer ruimte om een groter werkstuk of juist meerdere werkstukken uit te voeren. Tussen de middag is er dan een smakelijke lunch.

• Deze keer kan er ook gewerkt worden in de Glasfusing-techniek ! Extra oven-kosten per Fusing-werkstukje (max 15×15 cm) € 5,=

Als je mee wilt doen, horen we dat graag ! De ruimte is beperkt, meld je dus tijdig aan. Aanmelden kan telefonisch of via de mail. Kan je deze keer niet meedoen? Bij voldoende interesse organiseren we in de maand mei nog een Voorjaars-Workshop !